Aplikacija

Inovativan sustav za optimizaciju odnosa liječnika i pacijenta.

sDoktor platforma osigurava neprekidnu dostupnost sustava 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini, primajući pozive i poruke umjesto medicinskog osoblja. Pozivanjem sustava putem jedinstvenog telefonskog broja, pacijenti se uvode u intuitivni glasovni izbornik koji omogućuje odabir njihovog liječnika. Nakon odabira, pacijenti mogu ostaviti glasovnu poruku koja sadrži detalje terapije. Poruke pacijenata potom obrađuje medicinsko osoblje, uključujući medicinske sestre i liječnike koji propisuju odgovarajuću terapiju.

Jedinstveni telefonski broj sustava razlikuje se od telefonskog broja ordinacije, čime se osigurava da telefon u ordinaciji ne zvoni tijekom poziva pacijenata sustavu. Ova inovativna usluga omogućuje pacijentima da ostave svoje narudžbe kad god im to odgovara, dok se medicinsko osoblje može posvetiti svojim osnovnim zadacima, znatno smanjujući vrijeme potrebno za obradu narudžbi. S://doktor stavlja naglasak na poboljšanje pristupačnosti liječnika putem telefona te povećanje dostupnosti medicinskog osoblja za građane. Sustav je osmišljen kako bi unaprijedio vašu brigu o zdravlju i omogućio vam jednostavan i praktičan način za naručivanje lijekova.

S://doktor mobilna aplikacija koja transformira zdravstvenu skrb!

Pametna aplikacija za personaliziranu brigu o vašem zdravlju.

image

Personalizirano iskustvo

Mobilna aplikacija se ističe na tržištu zahvaljujući svojoj sposobnosti pružanja personaliziranog iskustva pacijentima. Aplikacija omogućuje korisnicima da prilagode svoje postavke, odabiru preferirane liječnike i pristupaju medicinskim informacijama koje su relevantne za njihove specifične potrebe. sDoktor aplikacija je posvećena pružanju jedinstvenog i individualiziranog pristupa zdravstvenoj skrbi.

image

Integrirani zdravstveni zapisi

Jedna od ključnih prednosti aplikacije, osim brže dostupnosti lijekova, je njezina sposobnost integracije nalaza i zdravstvenih zapisa pacijenata. Koristeći sigurne i šifrirane sustave, aplikacija omogućuje pristup povijesti pacijenta, dijagnostičkim rezultatima, lijekovima i drugim relevantnim informacijama. To omogućuje liječnicima da donose bolje informirane odluke i pružaju pacijentima precizniju i učinkovitiju skrb.

image

Komunikacija i konzultacije u stvarnom vremenu

Aplikacija omogućuje liječnicima i pacijentima da komuniciraju i konzultiraju se u stvarnom vremenu, bez potrebe za fizičkim dolaskom u ordinaciju. Ova značajka je posebno korisna pacijentima koji žive udaljeno od medicinskih ustanova, za naoko bezazlene situacije za koje ne bi odlazili liječniku. sDoktor aplikacija pruža pouzdanu platformu za brzu i sigurnu razmjenu informacija i pružanje nužnih konzultacija.

image

Napredna tehnologija i komunikacija

Aplikacija se izdvaja na tržištu jer pruža jedinstvenu mogućnost pacijentima da unutar aplikacije nazovu liječnika, pošalju mu poruku s nalazima i zatraže mišljenje Ova integrirana komunikacijska značajka omogućuje pacijentima da imaju direktnu i brzu interakciju s liječnicima, bez potrebe za korištenjem više različitih aplikacija ili platformi. Sdoktor aplikacija olakšava komunikaciju i suradnju između pacijenata i medicinskog osoblja, čineći ga nezamjenjivim alatom u području zdravstvene skrbi.

image
image

Sve o sDoktoru.

Inovativna platforma za vaše zdravlje unaprijeđuje način na koji primate medicinsku skrb. Sada imate priliku iskoristiti prednosti tehnologije kako biste poboljšali svoje iskustvo i brigu o vašem zdravlju. Naša jednostavna platforma pruža vam sve potrebne alate za bolje razumijevanje i brži pristup vašim lijekovima i medicinskoj dokumentaciji. Ključna prednost korištenja sDoktor aplikacije je znatno ubrzanje komunikacije s vašim liječnicima. To znači da ćete brže doći do potrebnih informacija, lijekova i važne medicinske dokumentacije, kao što su uputnice, doznake i ispričnice. Umjesto gubljenja vremena na čekanje da vam se netko javi na telefon u liječničkoj ordinaciji, sada možete usmjeriti svoje vrijeme na sebe i aktivno raditi na unaprijeđenju vašeg zdravlja.

 • image

  0 M+

  Poziva mjesečno

 • image

  0M+

  Poruka mjesečno

 • image

  0+

  Ustanova

 • image

  0K+

  Korisnika

ISPROBAJ BESPLATNO

Imate li pitanja?

Možete nas kontaktirati putem obrasca za kontakt

Kontaktirajte nas

Našu aplikaciju koristi 1000+ zdravstvenih ustanova i liječnika

Našu aplikaciju za komunikaciju sa zdravstvenim osobljem svakodnevno koriste mnogobrojne ustanove, domovi zdravlja, poliklinike i bolnice.

Besplatno dostupna za preuzimanje! U svim trgovinama.

Kliknite i besplatno preuzmite našu aplikaciju:

S://DOKTOR S://DOKTOR
Cookie policy