Često postavljana pitanja

Bilo da se radi o tehničkim pitanjima ili informacijama vezanim uz našu uslugu, naš stručni tim uvijek je spreman pomoći vam. Želimo vam pružiti potpunu podršku i riješiti sve vaše nedoumice.

Sdoktor aplikaciju možete preuzeti besplatno s Google Play Storea za Android uređaje i s App Storea za iOS uređaje. Jednostavno pretražite "Sdoktor" u trgovini aplikacija i slijedite upute za preuzimanje i instalaciju.

Sdoktor aplikacija vam omogućuje jednostavan pristup telefonskom naručivanju lijekova i drugim zdravstvenim uslugama. Možete lako odabrati svog liječnika, ostaviti glasovnu poruku s detaljima terapije i pratiti status svoje narudžbe. Također, aplikacija pruža praktične podsjetnike za uzimanje lijekova i omogućuje vam pregledavanje vaših prethodnih narudžbi.

Kada mijenjate mobitel:

  • deinstalirajte sDoktor aplikaciju s postojećeg uređaja,
  • instalirajte sDoktor aplikaciju na novi uređaj.

Slijedite upute unutar aplikacije za instalaciju kako biste je uspješno prenijeli na novi uređaj.

Kada mijenjate broj mobitela:

  • u sDoktor aplikaciji pristupite Postavkama,
  • odaberite opciju "Obriši korisnički račun".

Slijedite upute za brisanje korisničkog računa.

Nakon što ste uspješno izbrisali račun, instalirajte sDoktor aplikaciju na uređaj s novim brojem mobitela.

Slijedite uobičajene upute za prijavu i aktivaciju aplikacije s novim brojem kako biste nastavili koristiti sDoktor uslugu.

Sada ćete moći nastaviti koristiti sDoktor aplikaciju na svom novom uređaju ili s novim brojem mobitela.

Da, sigurnost vaših podataka nam je iznimno važna. Koristimo najnovije sigurnosne mjere i tehnologije kako bismo osigurali da su vaši osobni podaci zaštićeni. Vaše informacije se obrađuju u skladu s našom politikom privatnosti.

Ako imate bilo kakve poteškoće pri korištenju Sdoktor aplikacije ili trebate podršku, možete nas kontaktirati putem opcije za podršku unutar same aplikacije. Naš tim za podršku će vam rado pomoći i riješiti sve nedoumice koje imate.

Naručivanje putem Sdoktor aplikacije je jednostavno. Nakon što se prijavite u aplikaciju, odaberite svog liječnika, unesite detalje terapije i ostavite glasovnu poruku. Vaša narudžba će biti obrađena od strane medicinskog osoblja.2

Besplatno dostupna za preuzimanje! U svim trgovinama.

Kliknite i besplatno preuzmite našu aplikaciju:

S://DOKTOR S://DOKTOR
Cookie policy